Sälj 100 000-tals produkter    Marknadens lägsta priser      Utan eget lager
X

Användarnamn

Om oss

Dropship24.se är en del av Grossist.se som är den självklara mötesplatsen för grossister och återförsäljare med tusentals medlemmar och tiotusentals besökare per månad. Vi som står bakom dropship24 har lång erfarenhet av grossistbranschen och marknaden för e-handel.

På dropship24 kan återförsäljaren finna tiotusentals produkter från ett nätverk av marknadens största grossister. Vi erbjuder återförsäljaren avancerade plattformar och e-butiker som kopplas till grossistens sortiment, vilket är grunden för att återförsäljaren ska lyckas med dropshipping.

För att medverka som grossist på dropship24 ställs höga krav på grossistens system för dropshipping. Systemet måste gå att integrera till hundra procent avseende menystruktur och logistik. Detta är helt avgörande för att återförsäljarens e-handelsplattform ska fungera på bästa sätt.

Kort beskrivet är dropship24.se en plattform där befintliga eller nya återförsäljare ska finna just de produkter och den grossist de söker för att nå en lönsam e-handel. För grossisten innebär dropship24.se en utmärkt möjlighet att skaffa nya värdefulla kunder.

Hur vi kan hjälpa grossister 

Dropship24 innebär:

  • Att sälja produkter med hög efterfrågan utan eget lager och utan egen leverans.
  • Aldrig oroa dig för om en ny produkt säljer eller inte, du betalar för det du säljer.
  • Tillgång till tiotusentals märkesprodukter inom olika branscher.
  • Riskfri verksamhet online med de bästa av e-handelsplattformar.
  • Fokus på det du gör bäst, arbeta med marknadsföring och försäljning.