Sälj 100 000-tals produkter    Marknadens lägsta priser      Utan eget lager
X

Användarnamn

Vi hjälper dig GRATIS

Har du en befintlig e-butik? Vi hjälper dig gärna med din droppshipping helt utan kostnad. Kontakta oss idag och vi analyserar dina behov. Vi kan bland annat hjälpa dig med tillgång till seriösa dropshippingrossiter eller tips om hur du bäst integrerar grossisten till din plattform/ e-butik. Vi rekommenderar många besökare med befintlig e-butik att skapa en ytterligare separat e-butik för dropshipping, för att utvärdera den e-handelsplattform vi har att erbjuda. Du kan du prova vår plattform för dropshipping, läs mer här. 


Känner du att du inte har råd med samtliga punkter nedan så kommer du garanterat att bli nöjd med det vi har att erbjuda.

- En integration av en grossists filsystem med produkter till din e-butik, motsvarande den höga nivå av integration vi erbjuder, kostar från 40.000 kr.

- En erfaren programmerare debiterar en timpenning från 700 till 1.500 kr per timma. En integration kan se ut på många olika sätt, det tar lång tid att komma fram till vad som behövs funktionsmässigt för att en integration ska fungera bra. Varje vidareutveckling som ska genomföras kostar dyra konsulttimmar.

- En seriös leverantörer av e-butiker för dropshipping med tillhörande CMS och support har ofta startkostnader från 30.000 kr till 150.000 kr, samt ytterligare månadskostnader från cirka 1.000 kr till 3.000 kr eller mycket mer.

- Din egen tid kostar. Vad har du för timpenning när du jobbar? Saknar du  programmeringskunskap eller kunskap om vad som krävs för att en integration ska bli bra och innehålla rätt funktionalitet? Då kan din egen tid som du lägger ned innan du ens kommit igång med din dropshipping bli en enorm kostnad.

Kontakta oss för mer info. och rådgivning  Läs mer om vår lösning för dropshipping